Home » Afspraken

Wij bieden dry cuts en plant-based behandelingen aan die volledig natuurlijk zijn. Het doel is om jouw haar te herstellen, helen en te voeden. Ons motto luidt "trust the process", we geloven dat ieders proces uniek is en de nodige begeleiding verdiend. Samen werken wij aan jouw hair goals :) 

Om het resultaat van jouw afspraak te behouden, raden we sterk aan om de nazorg op te volgen. Dit houdt in dat jij je houdt aan specifieke producten, technieken die je zelf kan uitvoeren, 's nachts je haren beschermen met satijn én veel geduld hebben! :) Na jouw afspraak kan je ook nog op ons rekenen mocht je met vragen zitten. 


Dry cut 
€ 38,00 | 35-60 min. afhankelijk van textuur

Er wordt op droog haar krul per krul geknipt om de gewenste vorm te bekomen. Deze dienst is exclusief refresh/wassen. De haren dienen vooraf gestyled/gedefineerd te zijn Na het knippen kunnen de haren er minder gedefinieerd uitzien en/of pluizig ogen (dit is normaal). Deze dienst wordt afgeraden bij big chops of complete make-overs. Inclusief persoonlijk advies.

 

The Curl Healer cut                    
vanaf € 68,00 | 1u30-2u afhankelijk van textuur/lengte/dikte

We bespreken samen jouw wensen en de shape die je in gedachte hebt. De haren worden geknipt op droog haar. Hierna volgt het wassen, de styling en het drogen. Inclusief persoonlijk advies. 


Princess crowned in curls  (6-12 jaar)

€ 58,00 | 1u30 min.

Deze optie is speciaal voor meisjes van 6 jaar t.e.m. 12 jaar. (dit is ook de minimumleeftijd om te genieten van een knipbeurt of behandeling). De haren worden eerst in model geknipt (op droog haar) en vervolgens gewassen. De haren worden in model gebracht met de juiste producten en technieken en daarna gedroogd. Als mama krijg je tips mee om de haren van jouw dochter ook thuis goed te blijven onderhouden. Voor extra verzorging kan er een verzorgend of herstellend masker aangebracht worden
(+ € 10,00 extra).

The Curl Healer treatment
€ 88,00 | 2u

Na het boeken van jouw afspraak ontvang je een online intake formulier die je zo volledig mogelijk invult. Tijdens jouw afspraak bekijken en bespreken we samen jouw haren. Op basis daarvan gaan we de juiste behandeling voor jou uitvoeren. Deze behandeling wordt volledig gepersonaliseerd en afgestemd op de behoeften van het haar. Er is eerst een uitgebreid behandelgedeelte, dat wordt opgevolgd door styling en diffusen. Inclusief persoonlijk advies. Exclusief knippen

 

Nourish to flourish package 
vanaf € 120,00 | 2u30-2u45 afhankelijk van textuur/lengte/dikte

Bij deze dienst combineren we een gepersonaliseerde behandeling in combinatie met een knipbeurt. Het doel van deze dienst is jouw haar zoveel mogelijk nourishen om te laten flourishen! 

(*) In uitzonderlijke gevallen kunnen de prijzen lager liggen dan hierboven vermeld, dit zal dan terplekke besproken worden.