Home » Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

 

The Curl Healer
Bredabaan 770, 2170 Antwerpen

BTW BE 0735628006

info@thecurlhealer.be

 

Artikel 2

The Curl Healer verbindt zich met de klant overeengekomen haarbehandeling uit te voeren. Mits de klant tijdig op de afspraak verschijnt. Bij een tijdsgebrek langer dan 10 minuten mag The Curl Healer de klant weigeren of de afspraak inkorten. In geval van weigering betaald de klant de volledige afspraak en wordt er een nieuwe datum ingepland voor de gekozen behandeling(en). 

 

Artikel 3

De klant verbindt zich voor de haarbehandeling de afgesproken prijs te betalen. De tarieven voor de behandelingen en knipbeurten  worden duidelijk vermeld op de zichtbare tarievenlijst op de website. 

 

Artikel 4
The Curl Healer garandeert geen permanente resultaten. Ook garanderen we niet dat de krullen na 1 behandeling er op en top zullen uitzien. Het resultaat is afhankelijk van de staat van de haren (beschadigd, heat damage, transitioning,...) Om het resultaat te behouden of te verbeteren dient de klant zich te houden aan het gegeven advies.

 

Artikel 5

De klant komt alleen naar de afspraak. Dit wil zeggen zonder bijkomend gezelschap (moeder, vriendin, kinderen,...) Indien de klant toch vergezeld wordt door meerdere mensen, kan The Curl Healer het bijkomend gezelschap toegang weigeren. Er wordt een uitzondering gemaakt op klanten die een beperking of ziekte hebben en begeleiding nodig hebben en op de kids behandeling.

 

Artikel 6

Kleine kinderen dienen een minimum leeftijd van 6 jaar te bereiken om behandelt te worden. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Artikel 7
Indien de klant jonger dan 12 jaar is, dan moet zij vergezeld worden door een ouder iemand (vrouw). Het is niet toegestaan om naast de ouder nog een extra persoon mee te nemen om de huidige maatregelen mbt Corona na te leven en te respecteren.  

 

Artikel 8
Voor de knipbeurt dient de klant te komen met los, proper haar (liefst de dag ervoor of de dag van de afspraak gewassen). De krullen moeten in hun beste staat verkeren (binnen het mate van het mogelijke), en mogen niet achter de oren of in een dot opgestoken worden. 

 

Artikel 9
De klant dient maximum 24u van te voren haar afspraak te annuleren via de annuleringsknop in de bevestigingsmail. Indien de afspraak in minder dan 24u geannuleerd wordt, zal de helft van de afspraak in rekening gebracht worden. Blijkt het dat de klant op de dag van de afspraak niet opdaagt en niets laat weten, dan zal het volledige bedrag van de afspraak in rekening gebracht worden. Het bedrag moet overgeschreven worden binnen de 5 werkdagen op het rekeningnummer BE84 0689 3551 0059 ten name van The Curl Healer. Als de klant dit niet nakomt, dan zal The Curl Healer de klant permanent op de zwarte lijst zetten. Dit houdt in dat de klant geen afspraak meer kan maken tot het verschuldigde bedrag is betaald.

 

Artikel 10
Het is niet toegestaan om in het salon te roken, alcohol te consumeren, te eten of huisdieren mee te nemen.