Home » PRICES

Wij bieden knipbeurten en organische behandelingen aan om de haren te verzorgen , herstellen en een boost te geven. Ons motto luidt "trust the process", we geloven dat ieders proces uniek is en de nodige begeleiding verdiend. Samen werken wij aan jouw hair goals!

Om het resultaat van jouw afspraak te behouden, raden we sterk aan om de nazorg op te volgen. Dit houdt in dat jij je houdt aan specifieke producten, technieken die je zelf kan uitvoeren, 's nachts je haren beschermen met satijn én veel geduld hebben! Na jouw afspraak kan je ook op ons rekenen mocht je met bijkomende vragen zitten.


Onderstaande prijslijst gaat in vanaf 1 december 2021

Maintenance cut  (enkel te boeken voor bestaande klanten)
€45,00 | duur: 35-60 min. afhankelijk van textuur

De haren worden op droog of nat bijgeknipt (afhankelijk van het haartype en de staat van de haren). Deze optie kies je om jouw huidig model op te frissen. Is het meer dan 6 maanden geleden sinds jouw laatste knipbeurt? Dan boek je "TCH CUT'. Deze dienst is excl. wassen/styling/drogen. Incl. persoonlijk advies.

The Curl Healer cut                    
€ 90,00 | duur: 1u30-2u afhankelijk van textuur/lengte/dikte

We bespreken samen jouw wensen en de shape die je in gedachte hebt. De haren worden geknipt op droog en/of nat haar. Hierna volgt het wassen, hoofdhuidscrub, hoofdhuidmassage, styling en drogen.  Incl. persoonlijk advies. 


Princess crowned in curls  (6-12 jaar)
€65,00 | duur: 1u30 min-2u afhankelijk van textuur/lengte/dikte

Deze optie is speciaal voor meisjes van 6 jaar t.e.m. 12 jaar. (dit is ook de minimumleeftijd voor kinderen om een afspraak te maken). De haren worden eerst in model geknipt (op droog en/of nat haar) en vervolgens gewassen. De haren worden in model gebracht met de juiste producten en technieken en daarna gedroogd. Mama's krijgen advies om de haren thuis goed te blijven onderhouden.  

The Curl Healer treatment
€ 88,00 | duur: 2u

Bij deze dienst gaan we de haren eerst uitgebreid wassen, behandelen en verzorgen met de juiste producten. De behandeling wordt aangepast aan de noden van het haar. Inclusief styling en drogen. Samen stellen we een verzorgingsroutine op zodat jij de haren (thuis) kan blijven onderhouden. 

Nourish to flourish package 
€ 150,00  | duur: 2u30-2u45 afhankelijk van textuur/lengte/dikte

Bij deze dienst combineren we een gepersonaliseerde behandeling(en) in combinatie met een knipbeurt.
Het doel van deze dienst is jouw haar zoveel mogelijk nourishen om te laten flourishen!