28/1 opent de agenda voor Februari - webshop gesloten

Home » Salon

Bij The Curl Healer willen we vrouwen met wavy, curly & coily haar een safe space aanbieden en zich gehoord laten voelen. Wij willen jou begeleiden in jouw persoonlijke healthy hair journey en helpen jouw haar te helen van beschadiging (heat damage, ontkrulling, keratine behandelingen, big chop etc.). Er wordt waarde gehecht aan jouw me-time: wat The Curl Healer experience zo speciaal maakt, houden we nog even geheim tot jouw afspraak! :) 

 

Het logo heeft een dubbele betekenis:

een krul kan pas genezen/er mooi uitzien wanneer je de oorzaak achterhaalt en de krul diep vanbinnen aanpakt. Wat jij op jouw haar aanbrengt (waterkan) bepaalt het resultaat. Met de juiste zorg en producten kan jouw natuurlijke textuur flourishen 🌷! En vergelijk dit met jezelf als persoon. Als jij jouw waterkan vult met de juiste dingen: healing, zelfliefde, positiviteit, werken aan je mindset, zelfacceptatie, spiritualiteit, zelfzorg, enz. dan kan jij als persoon ook flourishen.

De waterkan is in beide gevallen (intern & extern) persoonlijk en verschilt per individu. Een voorbeeld: een klant komt binnen met een uitgroei van een ontkrulling of keratine behandeling. We kunnen alle stijle plukken eraf knippen en de krullen terug brengen (extern). Maar we moeten de oorzaak achterhalen waarom jij ooit besloot om een deel van jouw unieke identiteit permanent te verstoppen (intern). Dat zit namelijk veel dieper dan jouw haarzakjes/-textuur (Denk aan emotionele/maatschappelijke/sociale invloeden). Hiermee wil ik ook het taboe rond mentale gezondheid doorbreken. Er is niets mooiers dan jezelf vanbinnen goed voelen, want dit zal je ook uitstralen!

De kleuren van het logo hebben een symbolische betekenis: 

Groen: staat voor healing en growth

Wit: staat symbool voor een nieuw begin, een propere lei

Terracotta: straalt optimisme en warmte uit en staat ook symbool voor de aarde

 

Conclusie: We beginnen met een propere lei en een nieuw begin (wit) op een aarde (terracotta) waar we kunnen groeien en helen (groen) en we schenken onszelf warmte en optimisme. We hopen dat elke vrouw zichzelf kan herkennen in dit logo!

Hier zijn wij trots op:

- elke afspraak is 1 op 1, jouw afspraak draait volledig om jou en is jouw kwaliteitsvolle "me-time"

- we zijn gelegen in een propere en aangename buurt

- de zaak is afgesloten voor inkijk vanaf buiten: we zijn volledig hijab friendly (we zijn enkel gespecialiseerd in dameskapsels en behandelen dus ook enkel vrouwen)

- er is een shop aanwezig in de zaak waar je haarproducten en items van de lijn "Satin never sleeps" kunt aankopen

- er is een gebedsruimte voorzien en er is de mogelijkheid om jouw kleine wassing (woedoe) te verrichten. 

- i.p.v. muziek spelen we rustgevende geluiden uit de natuur af om tot rust te komen en op te laden. Even ontsnappen aan de drukte! 

- oordopjes zijn aanwezig voor mensen die hsp zijn of niet goed tegen te veel prikkels kunnen zoals geluid (haardroger bijvoorbeeld), durf hierachter te vragen bij jouw afspraak!