Agenda voor JUNI opent 1 Juni om 20u

Wash 'n g(l)o(w)

€ 65,00/ 1u

De haren worden gewassen, in model gebracht met stylingproducten en gedroogd met de diffuser. Ideaal als je een gelegenheid hebt of zelf geen zin hebt in een wash 'n go. 


Princess cut (5-12 j.)

€ 75,00/ € 100,00| 1u30

De haren worden gewassen, geknipt op nat/droog haar, gestyled met de juiste producten  en vervolgens (lichtjes) gedroogd met een diffuser.
Inclusief advies om de haren thuis ook te onderhouden. Deze kniptechniek is enkel geschikt als je de haren in hun natuurlijke, krullende staat draagt.
Bij veel/dik/lang haar wordt er € 25,00 aangerekend omdat we dan even lang bezig zijn als bij een "volwassene".


The Curl Healer Cut 

€ 135,00 |  1u30-2u 

We bespreken samen jouw wensen en de shape die je in gedachte hebt. De dienst bestaat uit wassen, knippen op nat en droog, styling en diffusen. Incl. persoonlijk advies. Deze kniptechniek is enkel geschikt als je de haren in hun natuurlijke, krullende staat draagt.


The Curl Healer Treatment

€ 95,00 | 1u30

De behandeling wordt gepersonaliseerd per klant. De haren en hoofdhuid worden diep gereinigd, verzorgd en indien nodig ook hersteld. Hierna volgt de styling en het drogen met een diffuser. We stellen samen een (nieuwe) verzorgingsroutine op zodat jij de haren (thuis) kan blijven onderhouden. EXCLUSIEF KNIPPEN.


Nourish To Flourish

€ 165,00  | 2u-2u30

Bij deze dienst combineren we een gepersonaliseerde behandeling met een knipbeurt. Het doel van deze dienst is jouw haar zoveel mogelijk nourishen om te laten flourishen! Inclusief persoonlijk advies.